Олекотена ъглова връзка за профил 20х20 - EXAP20

Модел - EXAP20

A - 20 мм

B - 17 мм

C - 6 мм

D - 4 мм

Тегло - 0,065 кг.

Код за съвместимост - 2020А-4

0,72 лв. бр.
С вкл. данък

Ъгловите връзки са специализирани механични компоненти, които служат за свързване на два или повече алуминиеви профила под определен ъгъл. Те се използват широко в индустриални и строителни приложения, за да създават здрави и стабилни конструкции от алуминиеви профили.

Основни функции и характеристики:

     1. Материал: Алуминий за висока здравина и устойчивост на корозия.

     2. Форма и дизайн: Проектирани са в различни форми като L-образни, T-образни, кръстовидни и други, в зависимост от нуждите на конструкцията.

     3. Монтаж: Инсталират се чрез винтове, болтове и специални съединителни елементи, които гарантират здравина и стабилност на връзката.

     4. Приложение: Използват се в рамки за машини, изложбени щандове, мебелни конструкции, слънчеви панели, окачени фасади и други.

Основната цел на ъгловите връзки е да осигурят точни и надеждни съединения, които могат да понасят натоварванията и вибрациите, на които конструкцията може да бъде подложена. Те позволяват бързо и лесно сглобяване и разглобяване на конструкции, което ги прави изключително практични за разнообразни индустриални и строителни приложения.

Вижте също и:

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.