CNC контролери

Активни филтри

 • ETH motion card, cnc контролери, USB контролер
  Бърз преглед

  ETH motion card - EXETHMC

  894,00 лв. бр.

  High performance CNC motion controllers based on Ethernet connection е високопроизводителен контролер за движение за машини с ЦПУ, предназначени за използване с популярния CNC контролен софтуер Mach3 в Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 и 10 операционни системи с 32-битова (x86) и 64-битова (x64) архитектури. Като външен контролер той носи различни подобрения в сравнение с използването на софтуера Mach3 с паралелен порт.

  Контролерът ETH-MC с вградения 32-битов микроконтролер и мощния FPGA чип поема всички задачи в реално време, които изискват прецизна синхронизация. Затова компютърният процесор е по-малко натоварен, така че Mach3 сега може да работи с по-малко мощни настолни, лаптоп и дори таблетни компютри.

  Картата има вградена поддръжка на THC плазмени машини!

 • USB motion card, CNC контролери
  Бърз преглед

  USB motion card - EXUSBMC

  348,00 лв. бр.

  USB motion card е контролер за движение, предназначен за използване с популярния Mach3 CNC софтуер за управление в Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1 и 10 операционни системи с 32-битова (x86) и 64-битова (x64) архитектура. Като външен контролер, той носи различни подобрения в сравнение с използването на Mach3 софтуер през паралелен порт. USB-MC не изисква инсталиране на Mach3 LPT драйвер.

  Контролерът за движение USB-MC поема всички задачи в реално време, които изискват прецизно синхронизиране. Така компютърният процесор е по-малко натоварен, така че Mach3 вече може да работи с по-малко мощни настолни, лаптоп и дори таблетни компютри.

  Картата има вградена поддръжка на THC плазмени машини!

 • Advanced breakout for USB motion card, CNC контролер
  Бърз преглед

  Advanced breakout for USB motion card - EXMC

  145,44 лв. бр.

  Разклонителната платка е предназначена за използване с USB контролер за движение и с удобни терминали за свързване на проводници.

 • Connector board for USB motion card, cnc контролери
  Бърз преглед

  Connector board for USB motion card - EXCB

  87,60 лв. бр.

  Съединителната USB карта за движение е предназначена за използване с USB контролер за движение. Тази платка има съединители за клемни блокове, които позволяват лесно свързване на всички 16 цифрови изхода, 14 цифрови входа и един аналогов вход, които са на разположение на USB-MC контролера на движението. По този начин е възможно напълно да се използват всички налични ресурси от USB-MC контролера на движението.

 • Breakout board for ETH motion card – EXETH
  Бърз преглед