Винт SFS 1605 - EXSFS1605

0.001000
42,50 лв. / м
Без данък

51,00 лв. / м (с ДДС)

SFS (Single-Flange Screw) е вариант на сачмено-винтовата двойка и е съставена от винт, сачмени лагери и специален фланец. Основната разлика между сачмено-винтова двойка SFS и обикновената е наличието на фланец, който представлява плосък диск, прикрепен към винта и служи за ограничаване на радиалното движение на винта. Това позволява на сачмената лагерна система да поема по-големи радиални натоварвания.

Сачмено-винтовите двойки SFS обикновено се използват в приложения, където е необходимо линейно движение при високи натоварвания. Те се използват в различни промишлени машини и оборудване, включително в автомобилната и пресова промишленост, роботика и други.

Ето някои от предимствата на сачмено-винтовата двойка SFS:

Голяма товароносимост: Сачмено-винтовите двойки SFS могат да носят значителни товари и да пренасят големи сили благодарение на сачмената лагерна система и фланеца.

Висока прецизност: Фланецът и сачмената лагерна система осигуряват стабилно и прецизно линейно движение.

Издръжливост и надеждност: Сачмено-винтовите двойки SFS са издръжливи и се отличават с дълъг живот при правилна поддръжка.

Гъвкавост: Те могат да бъдат конфигурирани и адаптирани за различни приложения, като се изберат подходящи винтове, сачмени лагери и фланци.

Диаметър (d) – 16 мм

Стъпка (s) – 5 мм

Максимална дължина (L) – 4 метра

Фиксирана обработка на винт – 34.20 лв. с ДДС

Плаваща обработка на винт – 24.48 лв. с ДДС

Точност на рязане: ± 2 мм

Винт под 20 см. не се реже!

Уважаеми клиенти,

моля да имате предвид, че винтовете и гайките се продават по отделно!

При поръчка на комплект винт с гайка, те се доставят монтирани.

Ако не желаете монтаж от наша страна, моля да отбележите това в поле "Забележки", като по този начин отговорността за съответствие и правилна работа остава изцяло Ваша!

Винтове изпращаме единствено с куриерска фирма ЕКОНТ!

Свързани продуктиHand-picked arrivals from the best designer

Back
Account
Close