Конструктивен Алуминиев Профил 90х90

Материал: 6063-T5

Максимална дължина: 4.00 метра

Точност на рязане:  1 мм

Приблизително тегло на 1 м.: 7.00 кг

Профили под 20 см. не се режат!

Уважаеми клиенти,

моля да имате предвид, че профили изпращаме само с куриерска фирма Еконт!

Персонализиране на продукт

Непременно запазете модифцираните си продукти, за да могат да се добавят в кошницата
  • Макс. 250 символа
Модел: 200 мм
29,04 лв.
С вкл. данък

Конструктивните алуминиеви профили са алуминиеви елементи, които се използват за изграждане на различни конструкции и системи. Те се отличават със своята лекота, здравина и устойчивост на корозия.

Основните им характеристики и приложения включват:

1. Материал: Изработени са от висококачествени алуминиеви сплави, което ги прави леки, но здрави и устойчиви на корозия.

2. Форма: Имат различни форми и размери – от стандартни правоъгълни и квадратни тръби до сложни профили с множество кухини и укрепващи ребра.

3. Модулност: Профилите са модулни, което позволява лесно сглобяване и разглобяване на конструкции без нужда от заваряване или сложни инструменти.

4. Универсалност: Използват се в широк спектър от приложения като строителство, автомобилостроене, производство на машини и съоръжения, както и в индустриалния и търговския сектор за изграждане на рамки, рампи, платформи, витрини, стендове и др.

5. Естетика: Алуминиевите профили имат модерен и естетичен вид, което ги прави подходящи за открити конструкции и декоративни елементи.

6. Обработка и довършителни работи: Лесни за обработка, включително рязане, пробиване, огъване и анодиране, което подобрява външния им вид и устойчивост на износване.

Конструктивните алуминиеви профили са предпочитан избор за множество проекти поради своите уникални свойства, като лекота, здравина и дълготрайност.

Вижте също и:

Коментари (0)
Все още няма отзиви от клиенти.